Tarvikekaseteilla voit säästää tulostuskustannuksissa jopa 30-80 %

Tarvikekasetti

 

 

VASARAKATU 6 A, JÄRVENPÄÄ

MA - TO klo 10 - 16,  PE klo 10 - 14.

 p  045 647 4323

 email@mustekamu.fi

 

 

Bloomberg kertoo : HP suunnittelee parantavansa tulostinliiketoiminnan kannattavuutta nostamalla sellaisten laitteiden hintaa, joissa voidaan käyttää muiden yhtiöiden mustekasetteja. Lisäksi HP myy myös edullisempia tulostimia, mutta uuden teknologian avulla yhtiö haluaa varmistaa, että niissä voidaan käyttää vain HP:n omia mustekasetteja.

 

 

 

 Kaikissa Mustekamun myymissä tarvikekaseteissa on takuu. Asiakas saa uuden kasetin ja jos sekään ei toimi, saa joko rahat takaisin tai sitten summa hyvitetään alkuperäiskasetin ostossa. Yleensä kahden kasetin toimimattomuus tarkoittaa, että laitteessa eivät tarvikekasetit toimi tai toimivat huonosti. Eli vika ei ole kasetissa, vaan tulostin tunnistaa kasetin olevan muu kuin alkuperäinen ja hylkää kasetin. Tulostimet toimivat joskus hyvin yksilöllisesti ja välttämättä kaksi samanlaista tulostinta ei toimi samalla tavalla. Suomessa on ollut YKSI juttu oikeudessa, kun HP väitti tarvikekasetin rikkoneen tulostimen, eikä suostunut korjaamaan sitä takuuseen. Oikeudessa todistettiin laitteessa olleen vikaa jo ennen tarvikekasettien käyttöä. HP joutui korjaamaan tulostimen takuukorjauksen.

 

Mustekamu myy  merkki- eli alkuperäiskasetteja ja tarvikekasetteja.  Tarvikekasetteja on olemassa sekä peruslaatua oleva ECO, että laadukkaampi PREMIUM (PREMIUM ei saatavilla kaikkiin malleihin).

Soita ja kysy  P. 045 647 4323.

Tilattavia kasetteja saan nopeimmillaan 1-2 päivässä, mutta silloin hinta on kallein. 4-6 päivän toimituksella hinta on edullisempi ja 7-12 päivän toimituksella hinta on aina edullisin. Hintaerot aiheutuvat siitä että, pikatilaukset joudun tilaamaan kotimaasta ja vakiotilaukset tilaan Euroopasta edullisemmin, mutta toimitusaika on luonnollisesti pidempi. 

 

 Tarvikekasetit:

ECO : normaali peruskasetti.

PREMIUM : erona ECO-kasettiin on kalliimpi värijauhe / muste, jolla saadaan laadukkaammat kuvat ja teksti.

 

 

 

 Suojaa passisi ja luottokorttisi tiedot. Suojaamattomien korttien tiedot voidaan varastaa jopa metrin etäisyydeltä ja rikolliset tekevät niillä ostoksia tai myyvät tiedot eteenpäin. Lisätietoja Mustekamusta ja Tekniikan Maailma 7/2017.  

 

 passisuoja 5 €/kpl,

luottokorttisuoja : pahvinen 2 €/kpl,

pvcfolio 1 €/kpl,

nahkalompakot 11 korttia 16 €,

15 korttia 21 €,

alumiinilompakko 6 korttia 18 €.

Anna lahjaksi näyttävä ja hyödyllinen lahja : ruostumattomasta teräksestä valmistettu korttilompakko (6 korttia, suojaa skannaukselta) lahjakotelossa 30 €.

Korttien lukeminen toimii radiotaajuuksilla (käytetään lyh. RFID). Kortinsuojat ja suojaavat lompakot estävät lukemisen (katso Faradayn häkki).

 

Edulliset mustekasetit, edulliset laserkasetit, käytetyt tulostimet, uudet tulostimet. Lumenpudotin Järvenpää. 

 

Brother värilasermonitoimitulostin

Brother mustavalkolasermonitoimitulostin